Specialmaskiner

Specialmaskiner från Nordkust Maskin

Nordkust Maskin AB har nu tagit steget vidare och erbjuder ombyggnationer av maskiner för att möta dagens och morgondagens krav på arbetsmiljö. Under hösten 2023 har vi byggt om en 9t grävmaskin för radiostyrning och möjlighet till fjärrstyrning från kontrollrum.

Denna är anpassad för produktion under jord och kan användas för lasting, skrotning och även förses med borrigg för bergsförstärkning. Maskinen arbetar just nu I projektet förbifart Stockholm på Lovön, Drottningholm.

I vår verkstad pågår nu nästa bygge och vi återkommer med mer nyheter. Kontakta gärna oss om du är intresserad av vad vi kan göra för er maskinpark!

Shaft with E88 in bottom
Rigging before liftng with Vladimir and Patrick from Bergteamet
E88 Lifted
grävskopa-ABL-djupgrävskopa

ABL Construction Equipment

ABL Construction Equipment från Sävsjö står i spetsen för utveckling, konstruktion och produktion av originalredskap. Med en stark inriktning på support, snabb leverans och kvalitetsservice, samt ett omfattande reservdelssortiment, garanterar de maximal lönsamhet och drifttid för sina produkter. Hos Nordkust Maskin är vi stolta över att vara återförsäljare av ABL, som med sitt fokus på prestanda, miljö och design säkerställer att maskinägare får mest möjligt ut av sin investering. Vill du veta mer? Besök ABL Construction Equipment’s hemsida.

Norje - Svensk Kvalitet Sedan 1943

Norje Smidesfabrik AB har stått för kvalitet i svensk redskapstillverkning sedan 1943. Med fokus på styrka och hållbarhet, tillverkar de redskap för hjullastare, traktorer och andra maskiner, allt med höghållfast stål och de senaste tillverkningsteknikerna. De erbjuder även anpassade lösningar efter dina specifika behov. Hos Nordkust Maskin är vi stolta över att erbjuda Norjes förstklassiga produkter.

stengrep_med_puckel_for_hjullastare_stora_bm_live_3

Kontakta oss!

Hos Nordkust Maskin är vi specialiserade på att hitta kostnadseffektiva lösningar för materialhantering och specialapplikationer. Tveka inte att höra av dig till oss för att boka en demo eller provkörning i vårt Showroom. Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för dina behov.

Vad kan vi hjälpa dig med?

    Rulla till toppen