Välkommen till vårt nya showroom!

Vi bjuder på hamburgare den 16-17 Juni

Välkommen på demodag vi bjuder på hamburgare och dryck!

Välkommen till vårt nya showroom på Bergnäsets industriområde i Luleå. Vi är glada att kunna bjuda in er till ett event den 16-17 Juni där ni får möjlighet att träffa produktspecialister från både Bobcat och ABL. Under dessa dagar kommer ni att ha chansen att provköra ett brett utbud av maskiner som inkluderar skidsteer, bandlastare, grävmaskin, teleskoplastare och hjullastare. Vår personal kommer att vara där för att svara på alla era frågor och ge er information om maskinerna och deras fördelar.

Vi bjuder även på hamburgare och dryck under dagarna och har även fantastiska erbjudanden! Hela ABL-sortimentet av skopor kommer att vara tillgängligt med en generös rabatt på 10%. Det är det perfekta tillfället att uppgradera din skopa eller lägga till en ny i din maskinpark.

För de som är intresserade av minigrävare har vi två kampanjerbjudanden. Bobcat E10z med tilt och skoppaket finns tillgänglig för endast 259 000:- + moms. För de som behöver lite mer kraft och kapacitet, erbjuder vi också Bobcat E19 med tilt och skoppaket för 349 000:- + moms. Det är ett utmärkt tillfälle att investera i pålitliga och högpresterande maskiner till förmånliga priser. Dessutom kommer vi att ha bra kampanjer på vårt innevarande maskinsortiment.

Missa inte chansen att lära känna oss, provköra maskiner och dra nytta av våra fantastiska erbjudanden. Vi ses på Industrivägen 10, 972 54 Luleå. Klicka gärna i om du kommer via länken till Facebook evenemanget nedan.

Som återförsäljare av Bobcat-maskiner är vi stolta över att erbjuda högkvalitativa produkter för bygg- och anläggningsbranschen. Vi utmärker oss dock inte bara genom våra produkter – vi erbjuder också expertis och personlig service som våra kunder uppskattar. Våra erfarna säljare hjälper dig att hitta rätt maskin för dina projektbehov, medan vår dedikerade serviceavdelning ser till att dina maskiner alltid fungerar på toppnivå.

Vi utmärker oss dock inte bara genom våra produkter – vi erbjuder också expertis och personlig service som våra kunder uppskattar. 

Kontakta oss!

Hos Nordkust Maskin är vi specialiserade på att hitta kostnadseffektiva lösningar för materialhantering och specialapplikationer. Tveka inte att höra av dig till oss för att boka en demo eller provkörning i vårt Showroom. Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för dina behov.

Vad kan vi hjälpa dig med?

    Rulla till toppen