Om Nordkust Maskin

Vår historia

Nordkust Maskin grundades av Johan Gustafsson i mitten av 2022 och är ett företag som erbjuder försäljning och service av Bobcat utrustning, inklusive teleskoplastare, i norra Sverige. Innan grundandet av Nordkust Maskin var Johan Gustafsson verksam inom gruvindustrin och arbetade som VD för Cranex, ett företag som sålde och servade industri- och traverskranar.

Med mer än 20 års erfarenhet inom olika tekniska branscher har Johan Gustafsson byggt upp en gedigen kunskap om maskiner och verktyg, vilket gör att han kan erbjuda kunderna kvalificerad rådgivning och support.

Vår vision

På Nordkust Maskin är vår vision att erbjuda våra kunder den bästa möjliga servicen och supporten när det gäller Bobcat utrustning i norra Sverige. Genom vårt samarbete med Bobcat Sverige kan vi erbjuda hela sortimentet av produkter, från markvibratorer till teleskoplastare och grävmaskiner. Vi vill vara en pålitlig partner för våra kunder och se till att de får ut det mesta av sina maskiner.

Vi har ett lager av nya maskiner, tillbehör och reservdelar på våra anläggningar i Luleå, och vi ser fram emot att kunna erbjuda våra kunder högkvalitativa produkter och lösningar med enastående service.

Kontakta oss!

Hos Nordkust Maskin är vi specialiserade på att hitta kostnadseffektiva lösningar för materialhantering och specialapplikationer. Tveka inte att höra av dig till oss för att boka en demo eller provkörning i vårt Showroom. Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för dina behov.

Vad kan vi hjälpa dig med?

    Rulla till toppen