HBA – Vår nya samarbetspartner inom fordonsbelysning!

fordonsbelysning

Vi har tagit in HBA:s professionella produkter inom fordonsbelysning, arbetsbelysning, varningsljus och backkameror till vårt produktutbud. Vilket innebär att vi nu kan erbjuda kompletta lösningar med ljuskällor, installation och driftsättning för anläggnings- och entreprenadmaskiner.

Fordonsbelysning

HBA ligger i framkant med sitt kvalitativa och efterfrågade utbud av fordonsbelysning och de lanserar regelbundet nya intressanta produkter. Som den senaste lanseringen av Lazer Lamps nya extraljusramper Elite+. En ljusramp med unik funktion där både gula och vita dioder har installerats i lamphuset. Kombinationen av gula och vita dioder resulterar i en lägre färgtemperatur och ett varmvitt ljus. Det varmvita ljuset upplevs gulaktigt av ögat och ger därför skarpare kontraster och ett bättre djupseende. Det innebär i praktiken att konturer och föremål syns tydligare samtidigt som det dämpar reflektioner från regn, snö och is. Man kan såklart även välja funktionen med bara vita eller gula dioder. I körförhållanden med snö eller dimma är exempelvis de gula dioderna idealiska att använda för bästa seende.

Varningsljus

Jobbar du i riskfyllda miljöer med höga krav på säkerhet har vi även ett flertal varningsljus att erbjuda. På bilden nedan till vänster ser ni exempelvis Redline varningsljus som tydligt visar grävmaskinens riskområde genom att belysa området med rött.

Skräddarsydda lösningar

Har du specifika önskemål om hur du vill styra belysningen i maskinen, var knappsatser och strömbrytare ska vara placerade eller önskar en annan utformning av den befintliga knappsatsen? Vi kan ta fram skräddarsydda lösningar för din maskin efter dina behov.  Där vi antingen bygger om befintliga enheter eller framställer nya via 3D-printning.

produktkatalog för fordonsbelysning, arbetsbelysning, varningsljus och backkamera.

Läs mer i vår produktkatalog!

Här finner du all information om maskinbelysning och övriga tillbehör från HBA.

Kontakta oss!

Hos Nordkust Maskin är vi specialiserade på att hitta kostnadseffektiva lösningar för materialhantering och specialapplikationer. Tveka inte att höra av dig till oss för att boka en demo eller provkörning i vårt Showroom. Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för dina behov.

Vad kan vi hjälpa dig med?

    Rulla till toppen